Onze missie

Wij willen wereldwijd, met onze LED verlichtingsproducten en service ervoor zorgen dat de gebruikers meer gemak, flexibiliteit en efficiëntie krijgen in zowel hun werk- als privéomgeving. Daarnaast streven wij ernaar dat onze klanten besparen op kosten en energie en hierdoor een extra steentje bijdragen aan het milieu.

Eindeloze Besparing

Door het uitvoerig testen en ontwikkelen van onze producten, zijn dit de meest zuinige op de markt. Dit zorgt uiteraard voor een slagen van ieder project!

Hergebruik van Armaturen

Vaak is het niet nodig om armaturen te vervangen. Onze slimme oplossingen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Oplossingen op Maat

In overleg met onze klanten kunnen wij de beste oplossingen aanbieden voor uw project. Zo krijgt u gegarandeerd de beste prijs én de meeste besparing!

Nieuw in ons assortiment: De Powerlight Box

De PowerLight Box met Opale kap is nieuw in ons assortiment. De PowerLight Box met Transparante kap en de PowerLight Box met Noodmodule zijn leverbaar.

Meer over de
PowerLight Box
Image

Zet nu de eerste stap naar besparing

Wacht niet langer en bekijk ons assortiment of neem contact
met ons op voor advies op maat

Bekijk het assortiment

Wij zijn ervan overtuigd voor ieder project een oplossing te hebben,
en soms gaat dat heel gemakkelijk.
Neem gerust een kijkje naar enkele mogelijkheden
die u kunnen helpen met besparen.

Neem contact met ons op

Maatwerk is een van onze specialiteiten.
Als u benieuwd bent hoe u het beste kan profiteren van onze producten, twijfel dan niet langer en neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.
0
Gem. kWh bespaard                (per project)
0
Voltooide Projecten
0
Tevreden Klanten
0
Geplande projecten

Nieuwsberichten

Nieuw:
De PowerLight Box

Qua formaat is de PowerLight Box een uitstekende vervanger voor verschillende armaturen, zoals de Phillips TCH 329 en de Hogro (Lightronics) PVX. Op deze manier hoeft u niet opnieuw te schilderen! Buiten dat kan de PowerLight Box door zijn robuuste bouw overal worden geplaatst...

Waarom LED-verlichting zo duurzaam is

De koude winterdagen liggen alweer op de loer. We brengen steeds meer tijd door binnenshuis en maken hierdoor ook veel meer gebruik van verwarming, radio, televisie en verlichting. Wanneer na de wintermaanden de elektriciteitsrekening op de deurmat valt kan dit nogal...

Gebruik meer led verlichting in huis

Licht is iets dat je standaard in je huis hebt en is onmisbaar in het dagelijkse leven om in een kamer of gang te bewegen, extra sfeer te maken door te spelen met diverse kleuren en noem maar op. Maar een belangrijk hedendaags onderwerp in de maatschappij is ook duurzaamheid...

Enkele referenties

Client 1
Client 2
Client 3
Client 3
Client 2
Client 1

Search